Cadeaubon

Uniek cadeau om te geven!

Geef iemand een unieke belevenis cadeau! 

Leuk om bijvoorbeeld met een babyshower cadeau te geven, als kraamcadeau of misschien die net nieuwe papa/ mama heerlijk mee te verrassen. 

De bonnen zijn beschikbaar voor elk bedrag vanaf 15 euro. Indien gewenst kan er een bedrag op komen óf de naam van de behandeling die je cadeau wilt doen. Vul het onderstaande formulier in en wij gaan zo snel mogelijk aan de gang om de bon klaar te maken, leuk in te pakken en te verzenden of een afspraak te maken om op te halen.

*Cadeaubonnen zijn alleen in te leveren voor een Ukkepuk Float Only en/of de Ukkepuk Float & Massage sessie. Cadeaubon is NIET te gebruiken op de artikelen die te koop zijn in de spa alsmede NIET te gebruiken voor een privésessie en de Sweet Dreams avond sessie.

 

Wil je meer info neem dan gerust contact met ons op. 
 

cadeaubon bestellen

  • Met het bestellen van je cadeaubon ga je akkoord met onze ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Na je bestelling online, ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling.

  • Betaling vind plaats door middel van een betalingslink op het opgegeven mobiele nummer of indien je de bon ophaalt in de spa kan je pinnen. (het is nog niet mogelijk om via de site online te betalen)

  • Na ontvangst van je bestelling wordt de cadeaubon zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzending of zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om deze op te halen.

  • Houdt rekening met eventuele extra drukte bij Post NL, bestel tijdig je cadeaubon. 

  • Post NL: poststukken worden meestal bezorgd op de eerstvolgende bezorgdag (dinsdag t/m zaterdag). Soms duurt het iets langer, maar nooit meer dan vier bezorgdagen.

  • Bijkomende kosten zijn de verzendkosten voor het versturen van de cadeaubon. (€ 1,75)

Bestelformulier 
Bedrag
Maak je keuze:

© Ukkepuk Spa & Wellness
KvK 71013075        BTW NL002115479819   NL49KNAB0257599401