Baby Spa

veelgestelde vragen

FAQ

Met hoeveel personen mag ik naar de baby spa komen?


- Er mogen tijdens een sessie 2 volwassen personen mee met de baby. Ook als je met een tweeling komt geldt maximaal 2 volwassen personen. Meer is niet toegestaan aangezien wij het belangrijk vinden om zoveel mogelijk rust te creëren en niet teveel prikkels te veroorzaken voor je baby. - Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan. Dit om de rust te bewaren. - Indien je toch met meerdere mensen/familie wilt komen kan je een privé sessie boeken. Voor meer informatie hierover neem gerust contact met ons op. *ook nu tijdens de corona mag je nog steeds met 2 volwassenen per baby naar de baby spa komen.
Mag ik foto's/ video's maken tijdens een sessie?


- Uiteraard mag en kan je foto's maken echter verzoeken wij het beperkt te houden en zoveel mogelijk zelf ook te genieten van het moment. Je baby vindt het ook leuker om jou/ jullie in de ogen te kijken dan tegen een mobiel/ camera aan te kijken. -Tevens verzoeken wij je ook vriendelijk om alleen van jouw baby foto's / video's te maken en andermans privacy te waarborgen. - Het is verboden om de gehele sessie te filmen. - Het is niet toegestaan tijdens een sessie live te gaan op social media en of te facetimen.
Mag mijn mobiele telefoon mee?


Mobiele telefoons zijn toegestaan onder de volgende voorwaarden: - Vriendelijk verzoeken wij het geluid van je telefoon uit te zetten tijdens een sessie in de Spa. - Gelieve geen telefoongesprekken voeren ten tijde dat je binnen bent in de Spa. - Het is niet toegestaan tijdens een sessie live te gaan op social media of te facetimen.
babymassage - Wie gaat mijn baby masseren?


- Je gaat zelf onder begeleiding van een erkende masseur je baby masseren. - Indien gewenst kan je baby ook door ons gemasseerd worden terwijl je als ouder er naast zit. - De massage is niet moeilijk en goed te volgen.
Vaccinaties en zieke baby


- Vaccinaties: binnen 3 dagen na vaccinatie van je baby mag er niet gemasseerd worden. DIt omdat er kans bestaat dat je baby een lichte verhoging heeft na het inenten en niet lekker is. Zodra je dan gaat masseren ga je de doorbloeding stimuleren, grote kans dat je hiermee de temperatuur van je baby verhoogt. Floaten raden we dan ook af, dit is echt teveel inspanning voor je baby. - Heeft je baby griep en of diarree dan geldt eigenlijk hetzelfde als bij vaccinatie. Tevens in verband met hygiëne is het dan niet toegestaan om te floaten. - Is je baby (beetje) verkouden dan kan een sessie geen kwaad. - Lees goed onze annuleringsvoorwaarden door. - Mocht je twijfelen of je er wel of niet verstandig aan doet om te komen neem dan gerust contact met ons op.
Staat je vraag er niet bij?


Heb je toch nog een vraag die hier niet tussen staat en waar je graag antwoord op wilt neem dan gerust contact met ons op.
Wat kan ik verwachten tijdens een sessie?


- Een sessie met massage duurt ongeveer 45 minuten (actief) in totaal ben je maximaal een anderhalve uur in de spa. - Arriveer minimaal 10, maximaal 20 minuten voor de sessie begint. Gelieve niet nog eerder te komen in verband met de voorbereidingen voor jouw sessie. Jij en je baby kunnen dan relaxed beginnen aan de sessie en eventueel je baby ook nog rustig voeden voor de sessie, maar dit kan ook erna. Hongerige baby's vinden het echt niet leuk om te gaan floaten en ze worden ook heel hongerig van het floaten (bewegen). Als ouderzijnde heb je dan ook nog even rustig de tijd voor een vers kopje koffie of thee. - Je gaat zelf je baby uitkleden en je baby voorzien van een zwemluier en zwembroekje. - Wij gaan vervolgens samen met jou de float ring omdoen bij je baby en wij doen jouw baby in het badje. - Als ouderzijnde sta je naast of zit je bij het badje je baby aan te moedigen, vertrouwen te geven en te genieten. - Gemiddeld gaat je baby 20 minuten floaten, dit is geheel afhankelijk van je baby. - Het floaten is echt intensief voor je baby. Niet te vergelijken met thuis in bad doen. *Het kan voorkomen dat je baby de allereerste keer maar maximaal 10 minuten float. - Wanneer je baby regelmatig de Spa bezoekt vergroot dit de gewenning en kan je baby tot wel 30 minuten floaten. - Na het floaten gaat je baby uit het badje en droog je je baby af. - Vervolgens neem je met je baby plaats in onze massageruimte en ga je zelf je baby masseren onder begeleiding van een gecertificeerde docente die de technieken voordoet op een speciale babypop. * Gelieve ons advies op te volgen als wij aangeven dat je baby moe is en uit het badje gehaald moet worden. We kijken goed naar de lichaamstaal van je baby en wachten niet tot hij gaat huilen. Anders raakt je baby overprikkelt.
Wat moet ik zelf meenemen naar de baby spa?


*Voeding - baby's die hongerig zijn vinden het echt niet leuk om te gaan floaten. Wij beschikken over een magnetron, waterkoker en een flessenwarmer om je voeding te kunnen bereiden in de spa. *Schone luier(s) - zwemluier krijg je in de spa. *Billendoekjes *Eventueel een speen en of een favoriete knuffel. *Er is genoeg ruimte om een kinderwagen of een maxi cosi neer te zetten. *In verband met de hygiëne vragen wij om uw schoenen uit te doen als je de spa binnenkomt. Liever je schoenen aan houden? Dan beschikken wij over hoesjes om over je schoenen te doen.
Ik heb een onrustige baby die veel huilt, kan ik dan ook langs komen?


Heb jij een onrustige baby? Een baby met reflux? Wil je graag langskomen maar ben je bang dat je baby blijft huilen en de rust verstoord voor andere of misschien maak je je druk dat je baby op onze handdoeken enz. spuugt?

Don 't worry!!! Misschien is het een grote stap voor je om dan te reserveren bij ons maar neem gerust contact met ons op. Juist onrustige baby's kunnen dit heel fijn vinden en ontspanning vinden. We hebben het al een aantal keer meegemaakt dat een onrustige baby helemaal rustig wordt tijdens het floaten en mama van geluk en blijdschap een traantje wegpinkt.
Lees ook op facebook en of Instagram (ukkepukspa) enkele verhalen en ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan. Twijfel je nog neem gerust contact met ons op en dan plannen we samen je afspraak.
Ik wil graag met een vriendin samen met haar baby komen, hoe werkt dat?


Super leuk als je samen met nog een vriendin of familielid en haar baby wilt komen. Op onze pagina acties kan je lezen dat jullie dan ook een leuke korting ontvangen. Voor het reserveren met meerdere personen vragen we je om contact op te nemen met ons om de agenda te bekijken. Contact opnemen kan via mail info@ukkepukspa.nl of via watsapp of een telefoontje naar het nummer 0653170151.

CORONA MAATREGELEN

Welke hygiëne maatregelen nemen/ hebben jullie ivm het Corona virus?


*Bij binnenkost vragen wij je handen te desinfecteren met de door ons beschikbare wasgel. *Wij schudden geen handen en proberen tijdens de sessie, voor zover het toelaat, ons aan de 1.5 meter afstand te houden. *Zoals altijd vragen we je bij binnenkomst om je schoenen uit te doen of maak gebruik van de speciale hoesjes om over je schoenen te doen. (ons hygiënebeleid is hierin niet veranderd) *Na elke sessie worden oa de baden schoongemaakt met alchol. (ons hygiënebeleid is hierin niet veranderd) *Na elke sessie maken we deurklinken, commodes, wachtruimte, toiletruimte, balie, pinautomaat ed schoon met alcohol. (ons hygiënebeleid is hierin niet veranderd) *Tijdens de sessie draag ik een mondkapje.
Toiletgebruik


Als je moet dan moet je! Uiteraard mag je gebruik maken van ons toilet maar we vragen je nu in verband met extra hygiëne ivm het virus bij voorkeur thuis gebruik te maken van je toilet. (Na iedere klant zijn wij genoodzaakt het toilet te reinigen.)
Kinderwagens / maxi-cosi


Kinderwagens en of maxi- cosi's blijven binnen bij de ingang staan en mogen niet verder mee naar binnen genomen worden. Er is voldoende ruimte om deze bij de ingang achter te laten.
Uit hoeveel mensen en of baby's bestaat een sessie?


Ukkepuk Spa heeft de beschikking over drie badjes en deze blijven nu ook in gebruik. We hebben speciale plexischermen die tussen de (volwassenen) en de badjes in komen te staan ter bescherming. Zo houden wij Een sessie kan dus uit maximaal 3 baby's tegelijk bestaan en maximaal 7 volwassenen mensen. (dit is inclusief personeel) De ruimte is groot genoeg om aan de 1,5 meter afstand te kunnen blijven voldoen.
Staat je vraag er niet bij?


Heb je toch nog een vraag die hier niet tussen staat en waar je graag antwoord op wilt neem dan gerust contact met ons op.
Met hoeveel mensen mag ik komen?


Per baby mogen er nog steeds twee volwassen mee komen. Kinderen onder de 16 jaar worden niet toegelaten. Kom je toch met meerdere mensen dan wordt er vriendelijk verzocht buiten te wachten en tijdens een sessie kan er niet gewisseld worden met de mensen.
Mijn baby is (bijna) 7 maanden oud en door de corona kon ik niet eerder komen, mag ik nog komen?


Is jouw afspraak eerder geannuleerd geweest door de corona? Ons advies is om zo snel mogelijk alsnog jouw afspraak in te plannen. Neem eventueel contact met ons op. Vanaf heden kan je bij Ukkepuk Baby Spa terecht met je baby tot één jaar oud!