ONS AANBOD

CURSUS SHANTALA BABY MASSAGE

Voor baby’s vanaf 6 weken tot en met 6 maanden (of tot ze beginnen om te rollen)

en één ouder per baby toegestaan.

Aanraken, knuffelen, eten en drinken behoren tot de eerste levensbehoeften van een baby. Zonder overleeft een baby niet. Shantala babymassage is een liefdevolle, ontspannen, ritmische/ constante massage afkomstig uit India. De babymassage is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook een mooie manier om je liefde voor je baby te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je baby. De band met je baby wordt versterkt. Aandacht en respect voor de baby staan hierbij voorop. Ook voor jezelf is het heerlijk, door je baby te masseren voel je ook je eigen lichaam ontspannen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van ieder 1 1/2 uur. Tijdens de cursus ga jij zelf je baby stap voor stap leren masseren onder begeleiding van een professioneel docent. De docent doet alle technieken voor op een speciale pop. Je leert om tijdens de massage goed te kijken en in te spelen op de reactie van je baby. Hierdoor leer jij je baby nog beter te begrijpen.

Naast de massage bevat elke les een ander thema. Een workshop wordt met maximaal 3 baby’s / moeders tegelijk gegeven, zo kom je ook in contact met andere moeders en kan je veel ervaringen met elkaar uitwisselen. Liever één op één cursus dan is dat ook mogelijk. Thema’s kunnen bijvoorbeeld over huilen en onrustige baby’s gaan of krampjes en andere babykwaaltjes en het basisbevestigend dragen van je baby. Het kan ook over een thema gaan waar jij/ jullie behoefte aan hebben.

Tweeling

Als je met een tweeling en/of meerling een workshop babymassage wilt volgen dan mag er uiteraard nog een ouder/ persoon mee om 1 van de baby’s te masseren. Echter als er niemand is om je andere baby te masseren bestaat de mogelijkheid dat de docent jouw baby gaat masseren. Neem hierover gerust contact met ons op. Bij een tweeling/ meerling hanteren we een totaalprijs van EUR 165,00.

 

Inclusief:

  • Gebruik van massagekussens

  • Gebruik van handdoeken. Deze zijn gewassen met een ecologisch afbreekbaar en parfumvrij wasmiddel

  • Gebruik van natuurlijke massageolie

  • Je krijgt een digitale reader van ons met daarin alle technieken nog eens beschreven en veel extra informatie erin alsmede een flesje natuurlijke massageolie zodat je thuis meteen door kan gaan met de massages.

  • Alles onder professionele begeleiding van een gediplomeerde docent in een rustige en veilige omgeving.

Zelf meenemen:

  • Voeding - Wij beschikken over een koeling, magnetron en een flessenwarmer om je voeding te bereiden in de spa.

  • Schone luier(s)

  • Billendoekjes

  • Eventueel een speen en of een favoriete knuffel

  • Er is ruimte om een kinderwagen of een Maxi-Cosi neer te zetten.

 

 

Cursus/Workshop Shantala Baby massage bestaat uit 3 lessen van 1 ½ uur. Maximaal 3 baby’s per workshop, minimale deelname bij workshop 2 baby’s.

EUR 125 ,00